Monday, February 13, 2012

14 februari - yg aku tak tau...yg aku kebetulan tau...yg aku continue - part 1

tiap kali 14 februari, setiap tahun kita akan tetap memperkatakannya...takpa, menasihati antara satu sama lain akan perkara yg dilarang tidak mengapa.

tapi org kita masih ada yg nak amik tarikh tu bila nak kawin, betunang etc.

lam fesbuk pon still masih byk wish sana sini... terutama golongan muda.

maybe ada tiga kategori ;

  • maybe peringkat muda2 celebrate sebab tak diberitau atau tak tau...
  • tau, tapi yg set tarikh kawin , bertunang atau special occasion pada 14 februari tu dipilih secara kebetulan hari yg ditunggu-tunggu...
  • cuma yg dah tahu tapi masih continue...yg ni haru...


video

No comments:

Post a Comment